Oturuntzak - Otsango Menua

Otsango menuaren irudia
Ongi etorriaren koktela eta janaurrekoa

Askotariko iberikoak
Gazta moussea intxaurrekin
Pikilo piperrak ahatearen urdaiazpikoarekin konfitatua
Koxkonta kanapea
Galeper izterra baratxuriz eginiko krema biguinarekin
Askotariko frijituak
Hostore txiki beteak
Ganbaz osaturiko burruntzi txikia
Edariak (Martinia, freskagarriak, ardoa, etab)
Lehen plater hotz eta beroak

Ezkurrean hazitako urdaiazpiko iberikoa, brasan egindako ogi txigortuarekin, olibazko olio eta tomate naturalarekin
Foie entsalada, kanela erara konfitatutako pikiloekin eta ahate urdaiazpikoarekin
Krabarroka pastela pikiloz egindako maionesa eta txangurru moussolinarekin
Fruten sorbetea
Izkira mailakatuak, barazkiz osaturiko “vol au vent”-etan, guakamole kremarekin
Almejak saltsa berdean
Limoizko sorbetea cava kutsuan
Plater Nagusiak

Ganbaz beteriko legatza itsaski kremarekin
Plantxan eginiko azpizuna foie-arekin eta Pedro Ximenez erredukzioarekin
Postrea

Eztei-tarta izozkiarekin
Edariak

Ardo beltz ondua "Heredad de Baroja"
Faltzes gorria edo Lanbruskoa
Rueda txuria
Codorniu Brut caba
Kafe eta likore normalak