Oturuntzak - Nagore Menua

Nagore menuaren irudia
Ongi etorriaren koktela eta janaurrekoa

Askotariko iberikoak
Gazta moussea intxaurrekin
Pikilo piperrak ahatearen urdaiazpikoarekin konfitatua
Koxkonta kanapea
Galeper izterra baratxuriz eginiko krema biguinarekin
Askotariko frijituak
Hostore txiki beteak
Ganbaz osaturiko burruntzi txikia
Edariak (Martinia, freskagarriak, ardoa, etab)
Lehen plater hotz eta beroak

Ezkurrean hazitako urdaiazpiko iberikoa, brasan egindako ogi txigortuarekin, olibazko olio eta tomate naturalarekin
Foie-a, sagar konpota, almendra girlatxatu eta gozokiarekin
Entsalada epela, abakando, zigala kurruskatsu eta tomatezko ozpin-olioarekin
Fruten sorbetea
Porru eta ganbekin beteriko hostorea ilar kremaren gainean
Labean eginiko txangurruzko hostopilak, bakailu brandade eta baratxuriz eginiko krema biguinarekin
Plantxan eginiko izkirak
Limoizko sorbetea cava kutsuan
Plater Nagusiak

Plantxan eginiko legatza, saltsa berdean eginiko almejekin eta okin patatekin
Entsalada eta bildots errea bere saltsarekin
Postrea

Eztei-tarta izozkiarekin
Edariak

Ardo beltz ondua "Heredad de Baroja"
Faltzes gorria edo Lanbruskoa
Rueda txuria
Codorniu Brut caba
Kafe eta likore normalak