Oturuntzak - Bortziriak Menua

Bortziriak menuaren irudia
Ongi etorriaren koktela eta janaurrekoa

Askotariko iberikoak
Gazta moussea intxaurrekin
Pikilo piperrak ahatearen urdaiazpikoarekin konfitatua
Koxkonta kanapea
Galeper izterra baratxuriz eginiko krema biguinarekin
Askotariko frijituak
Hostore txiki beteak
Ganbaz osaturiko burruntzi txikia
Edariak (Martinia, freskagarriak, ardoa, etab)
Lehen plater hotz eta beroak

Ezkurrean hazitako urdaiazpiko iberikoa, brasan egindako ogi txigortuarekin, olibazko olio eta tomate naturalarekin
Foie-a, sagar konpota, almendra girlatxatu eta gozokiarekin
Fruten sorbetea
Plantxan egindako zigalak
Plantxan egindako ganbak
Plantxan egindako izkirak
Almejak saltsa berdean
Limoizko sorbetea cava kutsuan
Plater Nagusiak

Labean eginiko zapo txikia, bere ohiko olio errearekin eta almeja eta ganbazko osagarriekin
Plantxan egindako azpizuna, okin patatak, perretxiko eta piper osagarriekin
Postrea

Eztei-tarta izozkiarekin
Edariak

Ardo beltz ondua "Heredad de Baroja"
Faltzes gorria edo Lanbruskoa
Rueda txuria
Codorniu Brut caba
Kafe eta likore normalak