Oturuntzak - Bidasoa Menua

Bidasoa menuaren irudia
Ongi etorriaren koktela eta janaurrekoa

Askotariko iberikoak
Gazta moussea intxaurrekin
Pikilo piperrak ahatearen urdaiazpikoarekin konfitatua
Koxkonta kanapea
Galeper izterra baratxuriz eginiko krema biguinarekin
Askotariko frijituak
Hostore txiki beteak
Ganbaz osaturiko burruntzi txikia
Edariak (Martinia, freskagarriak, ardoa, etab)
Lehen plater hotz eta beroak

Ezkurrean hazitako urdaiazpiko iberikoa, brasan egindako ogi txigortuarekin, olibazko olio eta tomate naturalarekin
Txipiroi eta izkira entsalada epela, perretxiko eta karamelutan egindako tipularekin, ozpin-olioaz bustita
Fruten sorbetea
Ajoarrieroz eta izkiraz beteriko krepak pikilo kremaren gainean
Urdaiazpiko iberikoarekin eta parmesano gaztarekin beteriko zainzuriak
Plantxan eginiko 6 ganba
Limoizko sorbetea cava kutsuan
Plater Nagusiak

Labean eginiko erreboilo gaina, onddo, perretxiko eta okin patata osagarriekin
Oporto erara eginiko txerri iberikoaren masaila karamelutan, patata eta baltsamikozko pure krematsuarekin
Postrea

Eztei-tarta izozkiarekin
Edariak

Ardo beltz ondua "Heredad de Baroja"
Faltzes gorria edo Lanbruskoa
Rueda txuria
Codorniu Brut caba
Kafe eta likore normalak