5.Menua

5. Menuaren irudia
Lehen plater hotz eta beroak

Ezkurrean hazitako askotariko iberikoak, brasan egindako ogi txigortuarekin, olibazko olio eta tomate naturalarekin
Itxaski xehatuak askotariko letxugez horniturik
Onddoz beteriko krepak, plantxan egindako foie dadotxoekin eta onddo saltsarekin
Plantxan eginiko izkirak
Limoizko sorbetea cava kutsuan
Lehen Platera

Labean eginiko zapo txikia, bere ohiko olio errearekin eta almeja eta ganbazko osagarriekin
edo
Itsaskiz beteriko legatza, almejekin eta amerikar saltsarekin
Bigarren Platera

Plantxan egindako azpizuna, okin patatak, perretxiko eta piper osagarriekin
edo
Brasan egindako txuletoia piper berde frijitu eta patatekin
Postrea

Tarta izozkiarekin, kafea eta likoreak
Edariak

Ardo beltz ondua "Heredad de Baroja"
Faltzes gorria edo Lanbruskoa
Rueda txuria


Prezioa

53,00 €
BEZ-a ez da barnean sartzen