2.Menua

2. Menuaren irudia
Lehen plater hotz eta beroak

Urdaiazpiko iberikoa, brasan egindako ogi txigortuarekin, olibazko olio eta tomate naturalarekin
Foie-a, sagar konpota, almendra girlatxatu eta gozokiarekin
Ajoarrieroz eta izkiraz beteriko krepak pikillo kremaren gainean
Urdaiazpiko iberikoarekin eta parmesano gaztarekin beteriko zainzuriak
Limoizko sorbetea kaba kutsuan
Plater nagusiak

Labean eginiko zapo arraina, onddo, perretxiko eta okin patata osagarriekin
edo
Itsaskiz beteriko legatza
edo
Plantxan eginiko entrekota
edo
Oporto erara eginiko txerri iberikoaren masaila karamelutan, patata pure krematsuarekin
Postrea

Tarta izozkiarekin, kafea eta likoreak
Edariak

Ardo beltz ondua "Heredad de Baroja"
Faltzes gorria edo Lanbruskoa
Rueda txuria


Prezioa

43,50 €
BEZ-a ez da barnean sartzen