Gure Karta

Lehen Plateraren Irudia
Lehen platerak

Urdaiazpiko iberikoa, brasan eginiko ogi txigortuarekin 12,00 €
Urdaiazpiko iberikoarekin eta parmesano gaztarekin beteriko zainzuriakl 7,50 €
Foiea, sagar konpota eta almendra girlatxatuarekin 12,00 €
Entsalada mistoa 5,75 €
Entsalada epela txipiroi eta izkirekin 8,75 €
Nafar zainzuriak, izokin ketu eta mango ozpin-olioarekin 7,25 €
Plantxan egindako izkirak 12,00 €
Barazki hostopilak 7,50 €
bigarren Plateraren Irudia

Arrainak

Plantxan egindako izokina 10,50 €
Bakailaoa piper berde frijituekin eta baratxuriz eginiko krema biguinarekin 8,50 €
Itsaskiz beteriko izokina almeja eta ganbekin 12,25 €
Labean egindako zapo arraina okin patatekin 12,00 €
Labean eginiko erreboiloa, perretxiko eta tipul karamelizatuarekin 14,60 €


Haragiak

Ahate ukondoak patata pure krematsu eta onddo saltsarekin 8,50 €
Oporto erara eginiko txerri iberikoaren masaila karamelutan 8,50 €
Plantxan egindako entrekota Idiazabal kremarekin eta perretxiko eta piper osagarriekin 12,00 €
Plantxan egindako txekor azpizuna barazkitxoekin 14,00 €
Plantxan eginiko azpizuna foie-arekin eta Pedro Ximenez erredukzioarekin 16,00 €